Jason Buzi ehdotti kaikkien 60 miljoonan pakolaisen sijoittamista suomeen.
Hyvä, kyllä tänne mahtuu.
Tein tässä vähän laskelmia mutta en löytänyt mistään kuinka paljon KOKO MAAILMA yhteensä käyttää pakolaisiin vuosittain.
Laskin kuitenkin että YK:n alaiset organisaatiot käyttivät pakolaisiin vuonna 2013 yli 20 miljardia dollaria ja joka vuosi määrä kasvaa.
Pelkästään länsimaat yhteensä käyttävät minun melko löyhää laskuoppiani käyttäen noin 260 miljardia dollaria vuodessa jo sijoitettujen pakolaisten kuluihin.
Suomen valtion varallisuus on 80 miljardia euroa eli 90 vajaa miljardia dollaria.

Joten MYYDÄÄN Suomi maailman pakolaiskekskukseksi 310 miljardilla dollarilla (Extra 30 miljardia löytynee aasianmaiden taskusta).
Suomen valtio lakkautetaan ja sen varallisuus jaetaan 5 miljoonaisen kansan kesken tasan.
Se tekee 80 000 dollaria kansalaista kohti puhtaana käteen.
Lisäksi mailman valtiot sitoutuvat maksamaan jokaiselle suomalaiselle 2000 dollaria kuussa seuraavan 60 vuoden ajan. Se on vajaa 130 miljardia vuodessa eli huomattavasti vähemmän kun mitä niillä kuluu nyt, ja määrä tietysti vähenee sitä mukaa kun suomalaisia kuolee vanhuuteen (ja viinaan).
Tietysti ei meidän KOKO suomea tarvi myydä. Jätetään pari reservaattia joissa on kesämökkejä ja siellä voi naatit kalastella, saunoa ja harrastella muuta "suomalaista" toimintaa.
Me muut voimme muuttaa rahoinemme jonnekkin lämpimään banaanivaltioon missä 2000$ kuussa elelee kuin keisari loppu ikänsä.

Tämä idea on mainio eikä kellään voi olla mitään sitä vastaan, paitsi jos on valmiiksi ihan liian rikas.
Jätetään tähän sellainen pieni optio että kaikki kokoomuslaiset voivat jäädä suomeen pyörittämään bisneksiään uusilla halpatyövoima mamuilla. Tämä järjestely sopii varmaan heillekkin parhaiten.

Oikeastaan sen 2000 per finski voisi sittenkin maksaa johonkin suomalaisten eläkerahastoon.
Rahasto sen takia että siitä tulee mieleen kaikki ne pienet suomenruotsalaisten säätiöt jotka on perustettu joskus 50 vuotta sitten hyväntekeväisyyttä varten, mutta jotka nykypäivään mennessä ovat jotenkin kasvattaneet varallisuuttaan helvetisti ja nykyään kaikki osalliset vaan kiertävät veroja ja elävät kuin porhot.
Näin siis saadaan suomalaisista mailman uudet juutalaiset.

Voisiko Los ehdottaa tätä mainiota ideaa Lissukalle?